Новий бензовоз для АЗК GRAND PETROL
24
Липня
2019
Новий бензовоз для АЗК GRAND PETROL

А ми продовжуємо поповнювати ринок України технікою європейського рівня якості. Вчора ми успішно відвантажили напівпричіп бензовоз, виготовлений за індивідуальним замовленням, для мережі київських автозаправних станцій АЗК GRAND PETROL.

З огляду на високі стандарти обслуговування і вимоги до якості доставки палива в мережі АЗК, представники компанії чітко озвучили завдання. Виходячи з них, наші експерти запропонували варіанти напівпричепів з каталогу і під індивідуальне виготовлення.

Обрана модель повністю відповідає нормам Європейської угоди про перевезення небезпечних вантажів, підтвердженням цого є доданий сертифікат ADR.

Як завжди, ми максимально йдемо на зустріч бізнес-партнерам, тому співпраця проходило на умовах лише часткової передплати. Виготовлення напівпричепа такого рівня технологічності і безпеки зайняло 2 місяці, а поставка клієнту - 14 днів. Але головне - задоволення потреб сучасного бізнесу.

Компанія CARGOVIS рада, що змогла внести свій вклад в ринок якісного українського палива, і бажає GRAND PETROL нових успіхів і вершин! Будемо раді співпрацювати на результат і надалі!

Залишилися питання?
Залиште свої дані та наш менеджер зв'яжеться з Вами протягом 10 хвилин